Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

Geeft bewegen steeds meer problemen en kosten veel dingen meer moeite? Is sporten, lopen, fietsen of iets in huis doen niet meer vanzelfsprekend? Carlier Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel biedt uitkomst. Onze fysiotherapeuten, specialisten in bewegen, houden zich bezig met dit soort klachten – of die nu veroorzaakt worden door ouderdom, ongeval of ziekte. In bijna alle gevallen verbetert na fysiotherapie uw kwaliteit van leven.

Zo gaat de fysiotherapeut te werk!

Tijdens de eerste afspraak brengen we uw klachten zorgvuldig in kaart. Aan de hand hiervan stelt uw fysiotherapeut een behandelplan op. Dit is een overeenkomst met adviezen, uitleg en de afspraken over de oefeningenen die nodig zijn voor uw herstel.

Beweegprogramma’s bij Carlier Fysiotherapie

Als u zich niet fit voelt of als bewegen pijnlijk is, hebt u misschien de neiging minder te bewegen. Juist dat veroorzaakt echter meer klachten. Beweegzorg Capelle heeft diverse beweegprogramma’s bijvoorbeeld voor mensen met een hartaandoening, COPD, artrose of diabetes. In zo’n programma voor begeleid of aangepast bewegen leert u allerlei oefeningen om zelfstandig uit te voeren. Uw conditie gaat vooruit en u voelt zich beter.

Verwijzingen en vergoedingen

U hebt geen verwijzing van een arts nodig voor fysiotherapie in onze vestigingen. Dat hebt u overigens wel nodig als we naar u toekomen voor uw behandeling, bijvoorbeeld als u zich moeilijk kunt verplaatsen. We verzoeken u wel voor uw eerste bezoek telefonisch een afspraak te maken. U ontvangt hiervan per e-mail een afspraakbevestiging.

Beweegzorg Capelle

Om u te verzekeren van de beste zorg voor uw probleem hebben wij een samenwerkingsverband met meerdere Praktijken voor Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Mocht uw klacht een bepaald specialisme vereisen die wij niet bezitten dan kunnen wij u altijd snel een goed alternatief bieden.

Show Buttons
Hide Buttons